Pinkje is een pinguïn die 25 jaar lang elke week van de partij was in de Krant van West-Vlaanderen. Een kwarteeuw las hij elke week duizenden brieven, bewonderde hij talloze tekeningen en knutselwerkjes van zijn fans.

Elk jaar stond er een Pinkjesfeest op het programma in het toenmalige Dadipark.

Grote shows zoals 'De Groene Planeet' en 'De Sportkampioen' waren jarenlang een succes!

En nog veel meer mooie herinneringen, zoals: televisieshows bijwonen, verjaardagsfeestjes, en zelfs een eigen hit met de song: 'Pinkje, de kindervriend'. Er werden elke week ook vele mooie cadeautjes uitgedeeld in de Pinkjeskrant! Het was een superleuke tijd in België maar na 25 jaar trok Pinkje terug naar de Zuidpool, waar hij uiteindelijk thuishoort.

Met een tjokvolle koffer fantastische herinneringen kwam hij aan op de Zuidpool. Daar leerde hij meteen nieuwe vriendjes kennen. Zigo de zeehond en Walt de walvis. Volg Pinkje ook op Facebook want hij wil samen met jou zijn avonturen vanop de Zuidpool delen met zijn vertrouwde fans / alsook vele nieuwe fans!

Veel plezier bij het ontdekken van een heel nieuwe wereld van Pinkje de pinguïn!

Omdat Pinkje de Krant van West-Vlaanderen heeft verlaten om terug te keren naar de Zuidpool, hoopt hij langs deze weg zijn vertrouwde fans van vroeger terug te vinden.

 

Was jij vroeger lid van de Pinkjesclub? Heb je nog heel wat onvergetelijke gadgets van Pinkje op zolder liggen? Krantenknipsels en foto's van weleer? Aarzel niet om Studio Demol te contacteren! We delen heel graag al jullie verhalen van vroeger met iedereen!

 

Volg Pinkje ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Een stevige poot van Pinkje.

Instagram-Web.png
Facebook-Web.png

studio.demol@live.be

©2020 studio demol

PROFIELFOTO-SD.png